8 Mayıs 2013 Çarşamba

Evim Sensin(2012)




Bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama evim sensin orjinal Kore versiyonundan daha güzel olmuş be.Emeklerine sağlık,helal olsun filmde emeği geçen herkese...

Finaller yaklaşmadan bi izliyim dedim iyide yapmışım ama tabi film dram olduğundan malum insanı hüzünlendiriyor.Ona göre yani duygusal,dram tarzı film arayanlar kaçırmasın derim.

Bu sefer farklı bir şey yapacağım ve konusunu anlatmayacağım filmin.Zaten izleyen ya da duyan pek çok kimse vardır.Ama izlemeyeniniz varsa kaçırmasın ve izlesin derim.

Konu itibariyle "A moment to remember" filminden alınma bir senaryo olsada kendine ve Türk Kültürüne has ögeleri barındırdığından pek yadırgamadım.Sevdirdi kendini film.Senaryoyu iyi uyarlama yapmışlar ve gerçekçide olmuş yani.

Oyunculuklara gelince çok iyiydi oyunculuklar.(Biraz korevari hareketler sezsem de yinede bizden Türk Kültüründen esintilerle film kendini izlettirdi, sevdirdi.)Özcan Denizin ve Fahriye Evcenın bu denli bir oyunculuk sergileyecekleri ve birbirlerine de bu denli yakışacakları inanın aklıma gelmezdi.Filmin ve senaryonun hakkını vermişler.

Aranızda erkekler ağlar mı sorusuna buda soru mu ağlamaz diyenleriniz varsa bu filmi bi izleyin derim.Ezber bozan cinsten yani.

Kısacası izleyin derim, tavsiye edilir.

                                  Ha bu kesmezse a moment to remember'ıda tavsiye ederim :))


Benden şimdilik bu kadar, hadi ben kaçtım günlük (: